Design Gardin

Tilaus - ja toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät designgardin.fi -verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Designgardin.fi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Design Gardin-verkkokaupan ylläpitäjä on designgardin.fi, Tmi Maarit Lyytikäinen , y-tunnus 2117500-2.

Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Tuotteita voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita.

Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Valitessasi maksutavaksi Klarna laskun tai osamaksun sinun tulee täyttää osoitetietojen lisäksi vielä sähköpostiosoite, puhelinnumero ja henkilötunnus. Tiedot välitetään Klarnalla. Voit ostaa ainoastaan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.

Ensimmäisen ostoksen luottoraja vaihtelee henkilötietojesi perusteella. Klarna toimittaa laskun sähköisesti Asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.

Lisätietoa Klarna palveluista ja ehdoista saat Klarna.fi:stä. Lisätietoja maksuvaihtoehdoista löydät mm. täältä.

Toimitus

Verkkokaupasta tilatessa toimitus tapahtuu postitse, noutona Design Gardinin tiloista. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, ota huomioon juhlapyhät, jotka voivat hidastavaa kuljetusta.

Ilmainen toimitus, mikäli tilauksen arvo on yli 50 €.

Tuotteet Oulun varastolta:

  • 3 – 8 vuorokautta tilauksen käsittelystä

Tuotteet valmistajan varastolta:

  • Noin 2 viikkoa tilauksen käsittelystä

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia eri kokoisia tuotteita, kauppiaalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

Tuotteen vastaanotto ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti kun tuotteet on maksettu ja saanut tuotteen hallintaansa. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).
Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 3 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Vaihto ja palautus

Design Gardin myöntää tuotteilleen 7 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen info@designgardin.fi.

Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua

Design Gardin myöntää tuotteilleen 7 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen info@designgardin.fi.