Design Gardin

IMG_0487
GetImage.ashx-4
IMG_0499
IMG_0507
GetImage.ashx-2
previous arrow
next arrow

Verhosuunnittelu | Ompelupalvelu | Asennuspalvelu

Desing Gardin on täyden verhosuunnittelun, ompelupalvelun ja asennuspalvelun yritys.

30 vuoden kokemus kotisuunnittelusta, erikoisverhojen ompelusta ja verhojen asennuksesta takaa laadun ja tyytyväisyyden asiakkaalle. Tarjoan palveluja niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Tarjoan ammattitaitoista tekstiilisisustamista parhaimmillaan.

Suunnittelen tiloihinne tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden sisältäen mallien suunnittelun, tuotemitoituksen sekä oikeat kangas- ja värivalinnat, joilla luodaan tiloihinne viihtyisää yleisilmettä.

Lukuisat tyytyväiset asiakkaani ovat innoittajiani. Jokaisen kohteen erilaiset tarpeet antavat työlleni haasteita. Saatte yksilölliset sisustustekstiilit vaivattomasti valmiiksi ommeltuina ja halutessanne myös asennan tuotteet tiloihinne sekä annan opastuksen tekstiilien käyttöön.

Tekstiilituotteiden lisäksi saatte Design Gardinilta kattavan ja kilpailukykyisen valikoiman erilaisia kaihtimia, kiskoja ym. mekanismeja. Asiantuntevasti autan valitsemaan tiloihinne ja tarpeisiinne sopivat ratkaisut ja halutessanne huolehdin myös niiden asennuksesta tiloihinne.

Varaa suunnitteluaika, niin suunnittelemme yhdessä yksilölliset verhot, jotka luovat viihtyisyyttä.

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella
tai soita numeroon:

040 734 2654

Reklamaatiot

Mittatilaustyönä, suunnitelman mukaisia ompelutöitä ja asennuksia ei voida palauttaa, sillä ne on tehty yksilöllisinä mittatilaustöinä.

Mahdolliset puutteet ja huomautukset on kirjallisesti ilmoitettava 7 vrk:n kuluessa tavaran vastaanotosta. Palautuksia ei hyväksytä ellei niistä ole etukäteen sovittu. Palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvat kulut veloitetaan, ellei kyse ole toimittajasta johtuva virhe.

Asiakkaalla on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, mikäli tuote on virheellinen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan www.kuluttajariita.fi ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi